Zavítejte na Svět knihy

Máj je lásky čas, ale nejvíc fandí lásce ke knihám. No dobře, možná jen v našem světě. Každoročně totiž na květen připadá největší knihomolská oslava roku – veletrh Svět knihy. A jako každý rok musíme i my být tam, kde to žije. Takže ode dneška do neděle nás najdete na stánku L307 v levém křídle Veletržního paláce.

Co tam?

Důvodů máme víc, hlavně chceme šířit povědomí o tom, že i poslech knih je super. Navíc se chceme vidět s našimi zákazníky, nad kafíčkem pokecat o knihách i audioknihách (a možná i smyslu života). V online světě komunikujeme, ale naživo je to přeci jen jiná pecka.

A proto když dorazíte, máme přichystaný Michalův kávovar a perfektní kávu. Stačí nám ukázat appku, nebo jiným způsobem dokázat to, že jste naším zákazníkem (a k tomu dodat tak už vařte to kafe!) a náš barista (naše baristka) hned skáče ke kávovaru a připravuje vám lahodný horký nápoj. No… možná to není to školený barista, je to jeden z nás, ale ty dnešní stroje už nevyžadují takové znalosti. Cvak a máte super kafe. U nás navíc doprovázené přátelskými úsměvy (trénovali jsme na to vlastně celý život) a audioknižním povídáním.

 

Dárky, dárečky

Je to tak, krom kávy vám možná dáme ještě něco jiného. Ale to přeci nebudeme vyzrazovat dopředu, třeba byste se pak nechtěli stavět. Jedno vám ale prozradíme – bude super, když nepřijdete sami.

Proč? Odměníme vás za doporučení. My víme, odměňujeme vás i normálně, teď ale trochu přitvrdíme. Místo obvyklých 300 bodů získáte za doporučení bodů 500. Za tisíc věrnostních bodů máte audioknihu zdarma.

Je to teda nad slunce jasné – přiveďte dva kamarády a máte za to audioknihu zdarma. Navíc odměníme i kamarády.

Jak to funguje? Při prvním nákupu kamaráda dostanete vy i on/a 500 věrnostních bodů. Body můžete rovnou využít na slevu přímo v košíku, nebo si počkat a nasbírat ten tisíc, který vyměníte za kredit. To už je na vás.

Když potká audiomol audiomola, tak… se radost násobí. Tak nějak se to říká. Prý 🙂

 

A to je všechno?

Ne. Ta odpověď byla jasná, že 🙂 Ještě nás najdete v audioknižním sále v levém křídle, kde se budeme účastnit programu přednášek. Co jsme nachystali?

Něco pro detektivkáře. Mrazivý až do morku kostí. S odborníky na slovo vzaté se podíváme na zoubek nejpopulárnějšímu audioknižnímu žánru. Ve čtvrtek od dvou hodin odpoledne.

Něco pro maturanty. A možná i zoufalé rodiče. Jak je to s přípravou na maturitu a čtením. Co nejvíc funguje na maturanty samotné? Pozvali jsme si jednoho super učitele a jeho dva žáky (přihlásili se prý dobrovolně, žádné nucení, snad), abychom vám zprostředkovali autentický zážitek. Kdy? V pátek od 10 dopoledne.

Něco pro audiofily. A pochybovače. O (ne)rozdílech mezi čtením a poslechem už jsme tolikrát psali. Nikdy jsme se o tom ale pořádně nebavili nahlas v našem podcastu. A protože na knižním veletrhu je to mezi zarytými čichači stránek celkem skloňované téma, budeme se mu věnovat i při natáčení 52. dílu našeho podcastu Audinovinky. Naživo na veletrhu, v sobotu od 10:30.

Něco pro dětičky. A jejich knihomolské rodiče. Děti určitě neťapají po veletrhu s láskou a vy si to budete chtít prohlédnout v klidu (i přes lásku ke svým ratolestím, samozřejmě). Máme pro vás ideální řešení, odložte je na hoďku v naší „školce“, my si s nimi vyrobíme a nakreslíme nějaké audioknižní hloupostičky a vy si je snad vyzvednete šťastné a s taškou plnou knih. Nebo jen s dobrým pocitem, to je na vás. Kdy se to koná? V neděli od jedné hodiny odpoledne.

 

Sdílej článek

2 Comments

  1. OKO
    11. května 2018 @ 06:01

    Zdravím tým Audiolibrixu!
    Jediné, co mi na veletrhu vadí a mrzí mne, je to, že jej nenavštívím… jsem na cestách. Přeji vám, ať se vydaří podle vašich představ.
    Chtěl jsem vás konečně uvidět na vlastní oči:)
    Tak snad příště.

    Reply

    • Petra Schultze
      17. května 2018 @ 08:37

      Děkujeme za pozdravy, Ondro,
      vydařil se a třeba se tedy na vlastní bulvy spatříme při jiné příležitosti! V nejhorším na příštím ročníku.

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >