Dva deci audioknihy prosím

Poznáte to, keď si v reštaurácii objednáte víno a netušíte, či bude stáť za to? Či vám bude vôbec chutiť? Ja veľmi dobre. Reštaurácie, kde vás nechajú najpr fľašu ochutnať a nerobia ksichty, keď poviete nie, uprednastňujem. Čo to má ale spoločné s audioknihami? Mnoho. Neveríte? Čítajte ďalej.

Krátka ukážka k audioknihe je automatická vec. Jedna vec je vedieť, že Peter May dobre píše, ale bude v podaní Martina Myšičky a Jany Plodkovej počúvateľná? Z krátkej ukážky je to niekedy ťažko rozpoznateľné. Ako z filmového traileru. Pozriete si 60 sekúnd nabitých scénami… a paráda! Prídete do kina a okrem tých zopár vystrihnutých scén je to monotónna nuda.

Vieme, že aj pri audioknihách to tak môže niekedy vypáliť. Predsa len, počúvať hlas 2 minúty, alebo 12 hodín je veľký rozdieľ. A tak sme sa rozhodli zjednodušiť vaše rozhodovanie.

Do aplikácie sme dorobili Ochutnávky! (Nie však tie vínové, aby nedošlo náhodou k nedorozumeniu.)

Ochutnávka audioknihy nie je výber 120 sekúnd z tej najlepšej pasáže, ale poskytnutie prvých zopár desiatok minút príbehu k rozpočúvaniu.

Páči sa vám príbeh? Vynikajúco! Stačí len kliknúť a vymeniť celú audioknihu za kredit ak nejaký máte či zakúpiť jednoduchou platbou a… pozor! Pokračujete v audioknihe kde ste skončili v Ochutnávke!

Ochutnávka sa kúpou zmení na plnohodnotnú audioknihu. Stiahnete si len zvyšok k už stiahnutým kapitolám a pokračujete v počúvaní. Žiadne zdržovanie s hľadaním pozície, stratou poznámok, alebo sťahovaním už počutých pasáží.

Nepáči sa vám príbeh? Žiaden problém! Zmažte Ochutnávku zo svojho zariadenia jedným kliknutím a hľadajte ďalej. Niečo si isto vyberiete. Garantujeme!

 

Máte radi keď vám v reštaurácii nalejú poldeci vína aby ste ho ochutnali pred kúpou celej flaše? V tom prípade náš ochutnávkový džbánik budete milovať!

Na zdravie a dopočutia.

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >