Audinovinky #58

V nejnovějším díle Audinovinek jsme si slíbili, že tentokrát už to udržíme na těch původně zamýšlených 25 minut. A proto má minut čtyřicet… Tak příště!

Ale zato je nacpaný novinkami, legrací a zajímavými informacemi – jako například o tom, jak to chodí na Islandu, jak si (špatně, ale lehce) uklidit dům, nebo sestavit svého vlastního ufona… Minutové odkazy najdete přímo na soundtieru (takže kdybyste se chtěli přesunout do konkrétních časů, klikněte na link v přehrávači). Jinak přejeme příjemný poslech.

O čem byla řeč?

Audioknihy

Knihy

Ostatní

Sleva

Celou kolekci se slevou 15 % najdete tady >> Nezapomeňte použít slevový kód ZKUSTO nebo SKUSTO přímo v košíku. Sleva platí do 31. 8. 2018.

Sdílej článek

2 Comments

  1. Mišalína
    22. listopadu 2018 @ 06:47

    Ahoj, na váš podcast jsem narazila teprve nedávno díky Spotify, ale okamžitě jsem si ho zamilovala. Snažím se jít postupně – jsem u 14. dílu, ale občas mám nutkání si pustit to nejnovější ? Každopádně vám moc moc děkuji za příjemnější rána (poslouchám cestou do školy) a motivaci začít s audioknihami. Jste skvělí! ?

    Reply

    • Petra Schultze
      27. ledna 2019 @ 09:19

      Tak to nás moc těší! Rádi zpříjemňujeme jakoukoli část dne 🙂

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >