Líbilo se, zkuste, proč #8

Poslechli jste si jednu audioknihu a rádi byste něco podobného, ale nevíte jak hledat? Nezoufejte! My hledali za vás! Pojďme se podívat na dnešní várku tipů.

Libilose-Skuste-Proc-W11

 

Alena Kastnerová – O líné babičce

Znáte to. Jedete autem a vaše děti chtějí poslouchat nějakou pohádku. A těch vy už máte přímo plné zuby, ale co naděláte. I taková pohádka ale může být zábavná a přínosná pro dospělého posluchače. A dvě dnes srovnávané audioknihy takových kvalit rozhodně dosahují. Dokáží totiž obě krom dětí pořádně pobavit i dospělého! Pokud se vám líbil Tatínek 002, kterou napsal i namluvil Arnošt Goldflam, rozhodně sáhněte i po Líné babičce. Tu sice pan Goldflam nenapsal, ale je interpretem, tak to je další plus. Obě audioknihy pobaví vás i vaše děti, takže až se budete rozhodovat, po čem sáhnout, už nemusíte váhat.

 

George Simenon – Maigret

Thrillerů je spousta – všude, kam se podíváte. Ale co takhle klasická detektivka? Pokud jste favority šarmantního Hercula Poirota, pak dejte šanci i komisaři Maigretovi. Mají totiž ledacos společného. Oba dva řeší případy menší i větší závažnosti a zločinec je vždy odhalen a po právu potrestán. Jsou to galantní pánové s klasickým stylem, tak trošku přesvědčeni o své genialitě. Pokud se vám charismatický Maigret zalíbí, máte zábavu na dlouhou dobu! Georges Simenon nelenil a napsal tomuto detektivovi pěknou řádku případů, které jsou dostupné i jako audioknihy.

 

 

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >