Vyberte si športovú audioknihu podľa toho, koľko máte času

Áno, väčšinou si audioknihu vyberáte podľa toho, že si nájdete obľúbeného autora alebo vás oslní nejaký bestseller, ale občas je pre vás rozhodujúci aj čas.

Pre mňa osobne je čas dôležitý, keď len chcem ísť na nákup do obchodu a bojím sa rozpočúvať niečo dlhé, lebo čo keď to bude super napínavé? A tak sa potom začnem bezcieľne prechádzať po obchode, ale to predsa nemôžem robiť 10 hodín 😀 Takže si radšej pre istotu vyberám niečo krátke.

A na druhú stranu, keď sa s Michalom chystáme na jednu z našich niekoľkohodinových ciest, tak vždy siahneme po niečom, čo nám sedí aj na naše cestovné hodiny.

Keďže máme mesiac, kedy sa tematicky točíme okolo športu, tak som si trochu posvietila práve na audioknihy so športovou tematikou a trochu ich pozoraďovala podľa toho, koľko času vám počúvanie zaberie.

Môžete si buď vypočuť emotívne príbehy športových legiend ako je Emil Zátopek či André Agassi alebo sa pustiť do audiokníh, ktoré vám pomôžu so zdravším životným štýlom a fyzičkou ako Jedz a behaj či Stvorení pre beh.

Tu by som tak trochu mohla nadviazať na Ivanov článok Ako nás šport môže naučiť čítať viac a poznamenať, že tieto audioknihy by vám v posilovni isto robili dobrú spoločnosť. Taká Pohádka o Raškovi by vystačila akurát tak na jednu návštevu fitka (tým, čo sa vo fitku ukážu len raz a potom už nikdy, je úplne robená na mieru 😀 ), ale trebárs taký Agassi a jeho Open by vám hralo do uší cez 16 hodín.

Do bežeckej tematiky sa veľmi púšťať nechcem, lebo by som si musela totálne vymýšľať, ale keď Ivan tvrdí, že pri behaní počúva (viď jeho článok), tak je to isto možné a skvelé. A počúvať audioknihu o behaní zrovna keď beháte, znie fakt cool 😀 Tak ak sa chystáte behať isto siahnite po nejakej športovej biblii z Publixingu alebo práve ak máte menej času, tak Můj dlouhý běh o českej ikone ultramaratónu je pre vás tá správna kniha.

Pevne dúfam, že vám naša časová infografika bude k úžitku a raz vám pri výbere zachráni život, keď sa budete musieť rozhodovať rýchlo.

 

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >