Audioseznamka #5

Víkend je za dveřmi a vy nechcete být sami a hledáte dobrou společnost? Tak to jste na správném místě!

Tady totiž seženete ty pravé lidi, se kterými bude víkend hned hezčí a příjemnější. Teď už vám jen zbývá si vybrat 🙂

 

Melanie

Melanie je chytrá, vnímavá a velice přátelská. Je zvyklá žít velice poskromnu, ve skutečnosti má jen svou jednu malou místnůstku, kterou od ostatních dělí zvláštní stěna připomínající mříže. Ale jí to nevadí, nic jiného taky nezná.

Je extrémně zvídavá a společně tak můžete odhalit nejedno tajemství. Toho náhubku si nevšímejte, ten má jen proto, že by vás jinak chtěla tak trochu sežrat. Ale s ním je úplně neškodná!

Navíc ten náhubek vám aspoň pomůže se zbavit naprosto zbytečného a iracionálního strachu, vždyť má duši a nechtěla by sežrat vás, no ne? Můžete se tak soustředit právě na to křehké, co se skrývá pod povrchem. A možná i společně zachráníte lidstvo.

 

Garp

T. S. Garp má vlastně všechno – je inteligentní, pohledný a okouzlující. Je to spisovatel, takže s tím to kouzlo jistě souvisí. Ale protože nikdo není dokonalý, i tady musí být nějaká ta vráska – Garp má totiž menší obtíže s empatií. A tím myslím to, že ani moc neví, co to je. Což ale neznamená, že by se to nemohl naučit a vlastně se změnit. Život nás učí různé věci.

S Garpem zažijete příhody, které byste si ani nedovedli představit. Čeká vás spousta cestování a poznání člověka jako takového. A to ani nechtějte, abych začínala o jeho mamince. S tou se určitě také setkáte a věřte, že když tvrdím, že jde o dost unikátní ženu, ani trochu nepřeháním.

 

Darell

Darell Standing byl před časem profesorem agronomie. Je to chytrý a vynalézavý člověk. Teď je ale vázán (doslova) na jednom místě, které mu tak nějak brání ve vykonávání jeho povolání. Odpykává si totiž trest ve vězení. Ale ani takový prostor ho nesváže (obrazně, protože fyzicky svázán bývá, jak už jsem zmínila před chvílí).

Naučí vás ponořit se hluboko do mysli a přenést se na jiná místa. A pokud si myslíte, že se spolu nepodíváte na lákavá místa, tak vás rychle vyvedu z omylu. Projdete se totiž spolu mezi hvězdami. A to už opravdu je něco, na co se můžete těšit. A co s nikým jiným nezažijete!

Věřte, že se přenesete přes okolnosti a oblíbíte si ho.

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >