Nová možnosť platby – PayPal

PayPalVeľmi si ceníme Vašu spätnú väzbu, ktorú nám poskytujete, či už cez našu Facebook stránku alebo priamo e-mailom na office@audiolibrix.com. Jeden z často sa opakujúcich dotazov bol a stále je, či plánujeme pridať aj iné možnosti platby. A tak sme pridali PayPal.

Doposiaľ sa u nás dalo platiť len platobnou kartou – cez Skrill (Moneybookers). Ako sme sa presvedčili, tento platobný kanál je populárny a preto v našej ponuke ostáva aj naďalej. Veľa z Vás však má už založený PayPal účet a bolo by tak pre Vás jednoduchšie, aby ste mohli na platby použiť práve PayPal – kanál ktorému dôverujete a na ktorý ste zvyknutí. Preto sme PayPal pridali do našej ponuky platobných možností a keďže PayPal podobne ako Skrill umožňuje aj pravidelné platby, použiť ho tak môžete nie len na nákup kníh, ale samozrejme aj na úhradu predplatného (mimochodom, viete, že ponúkame predplatné?).

PayPal-om to samozrejme nekončí, pracujeme na ďalších platobných možnostiach a tak sa čoskoro možnosti platby znovu rozšíria – sledujte náš Facebook stránku alebo náš blog a čoskoro sa dozviete viac.

Ako vždy, pokiaľ máte nejaké dotazy, či už ohľadom platobných možností, alebo akékoľvek iné, dajte nám vedieť.

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >