Ako si nájsť tú pravú audioknihu?

Ponuka audiokníh sa stále rozrastá, v našej ponuke nájdete už vyše 1500 titulov a to je super. A dobrá správa je, že vydavateľstvá chystajú na tento rok množstvo ďalších zaujímavých titulov a tak je sa na čo tešiť.

A aj keď ponuka tradičných, papierových kníh, je stále oveľa väčšia než ponuka audiokníh, už pri 1500 tituloch je niekedy problém vybrať si tú pravú audioknihu.

My si to uvedomujeme a tak sa snažíme vám všemožne pomôcť aby ste si našli tú pravú audioknihu. Ako vám pomáhame?

Priebežne pre vás udržiavame aktuálne kolekcie. Ak ste s našou ponukou oboznámení, tak vás isto zaujímajú novinky. Preto určite neprehliadnite zoznam noviniek na úvodnej stránke, či kolekciu Novinky.

Ste ostrielaní audioposlucháči, alebo audioknižní začiatočníci? Nechajte si nepriamo poradiť od iných. V kolekcii Bestsellery nájdete tituly, ktoré sú najpredávanejšie a sú populárne medzi vami všetkými – poslucháčmi.

Sami tiež počúvame audioknihy (lebo ich milujeme, rovnako ako vy). Novinky aj bestsellery sú fajn, ale v našej ponuke máme aj iné, nemenej zaujímavé audioknihy. Preto pre vás vyberáme super tituly, ktoré stoja za vypočutie a priebežne ich aktualizujeme. Nájdete ich v kolekcii Odporúčame.

A najnovšia aktivita?

Rozšírené vyhľadávanie. Niektorí z vás chcú nakúpiť čo lacnejšie, niektorí majú zopár kreditov, ktoré chcú minúť, niektorí majú obľúbeného vydavateľa, či obľúbený žáner.

A tak či už hľadáte audioknihu podľa jej dĺžky, jazyka v ktorom je nahovorená alebo podľa iného kritéria, určite vyskúšajte naše rozšírené vyhľadávanie.

Máte iný nápad, ako vám uľahčiť výber? Dajte nám vedieť e-mailom na office@audiolibrix.com, budeme sa tešiť!

A mimochodom, rozšírené vyhľadávanie, rovnako ako akákoľvek iná funkcionalita nášho webu, funguje plnohodnotne aj v mobilnej verzii webu. Veď vyskúšajte 🙂

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >