Zarábajte s nami… a učte sa nové veci

Bol som na kurze prvej pomoci. Uvedomil som si totiž, že prvú pomoc neovládam a rozhodol som sa s tým niečo spraviť, lebo veď jeden nikdy nevie. Na prvý pohľad to s audioknihami veľmi nesúvisí, ale opak je pravdou.

Vzdelávanie je super, teda aspoň mňa veľmi teší ten pocit, keď niečomu začnem rozumieť. Keď zistím, ako veci fungujú, ako niečo spraviť alebo nerobiť. Osobne sa rád vzdelávam, či už profesne, alebo aj mimo mojej profesie. Tak to bolo aj s kurzom prvej pomoci. Dva a pol dňa = dobre investovaný čas.

Ako teda súvisí vzdelávanie s audioknihami? Jednoducho, dnes sa môžete vzdelávať rôznymi spôsobmi. Možete ísť na kurz, na školenie, vrátiť sa do školy či kúpiť si knihu. Alebo audioknihu. V ponuke máme nielen tituly, ktoré Vás zabavia, ale aj audioknihy, ktoré vás niečo naučia. Využite tak svoj čas naplno a naučte sa niečo, uvidíte, že sa budete cítiť lepšie.

Môj ďalší cieľ je spraviť niečo s mojou nemčinou. A čo váš?

Michal

Pozri si celý newsletter v prehliadači

Sdílej článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nejnovější články

Audioknihy

Audioknižní experiment: vybrali jsme nejlepší audioknihy z oblíbených žánrů

Audioknižní experti z Audiolibrixu dostali za úkol vybrat ze svého oblíbeného žánru jednu jedinou audioknihu, kterou by doporučili odvážnému jednci ochotnému probádat zatím neznámý žánr. ...
Pokračuj >
Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih Audioknihy

Velký audioknižní průzkum 2023

Informace o akci Velký audioknižní průzkum 2023 a soutěž o 22 audioknih, která probíhá od října do konce roku 2023.
Pokračuj >
Umělá inteligence Technologie

Umělá inteligence: Už jste se s ní setkali?

Umělá inteligence, ChatGPT, AI. Pojmy, které na nás skáčou ze všech stran, moc jim nerozumíme, ale podle všeho je to něco skvělého a zároveň děsivého. ...
Pokračuj >